Onze ‘Huisregels’

Uw afspraak

  • Graag 5 minuten voor de afgesproken tijd aanwezig zijn
  • Tanden gepoetst?
    Was u niet in de gelegenheid voor het bezoek aan onze praktijk uw tanden te poetsen? Vraag dan even een tandenborstel, tandpasta is ook altijd aanwezig. Zo wordt ons werk een stuk aangenamer en plezieriger!
  • Indien er wijzigingen zijn in uw medicijngebruik of in uw gezondheid dit a.u.b. doorgeven aan ons! Dit kan invloed hebben op uw behandeling! Het is zeer belangrijk om dit door te geven om complicaties tijdens uw behandeling te voorkomen.
  • Wijziging van persoonlijke gegevens zoals: adreswijziging, aanpassing verzekering, graag zo spoedig mogelijk doorgeven. U kunt dit zowel telefonisch of per email aan ons door geven.

 

 

 

Uw afspraak wijzigen

Mocht u onverhoopt verhinderd zijn dan kunt u bestaande afspraken tot uiterlijk 24 uur van te voren kosteloos wijzigen.

Wij kunnen dan de vrijgekomen tijd weer aan een andere patiënt aanbieden. Wanneer u ons niet tijdig afbelt zijn wij helaas genoodzaakt de gereserveerde tijd bij u in rekening te brengen.

Wij streven er naar om uw afspraken bij ons zo efficiënt en prettig mogelijk te laten verlopen. Wij doen er alles aan om u op de afgesproken tijd ook werkelijk te helpen.

Om de kwaliteit van onze zorg te kunnen blijven waarborgen hebben we een aantal simpele huisregels opgesteld:

  • Betreft uw gemaakte afspraak; als u een afspraak heeft gemaakt, gaan wij er vanuit dat u deze nakomt. Verzetten van afspraken kan kosteloos tot uiterlijk 24 uur te voren.

  • Als u uw emailadres / telefoon nr (06) heeft verstrekt, versturen wij als service een emailherinnering een week van te voren en sms 24 uur te voren. N.B. door een technische storing / foutief emailadres kan het voorkomen dat u geen herinnering ontvangt. U blijft uiteraard zelf verantwoordelijk voor het nakomen van de door u gemaakte afspraak.

  • Bij niet verschijnen zonder af te bellen zal een deel van de gereserveerde tijd in rekening worden gebracht.

  • Bij meer dan drie keer niet verschijnen zonder af te bellen zullen wij onze behandel relatie helaas moeten opzeggen.

Pin It on Pinterest

Share This